“Hjælp! Jeg skal bruge en tandlæge i København!”

Tandlæge kigger på hvide tænder

I dag er der så mange tandlæger rundt omkring, at det kan være svært at vælge. Det er især tilfældet, hvis du, som mange andre danskere, ikke ved, hvad du skal lede efter.

Først og fremmest, så er det vigtigt at tænke fremad. Selvom du ikke har tandpine lige nu, så kan det altså ske ude i fremtiden. Er du for eksempel tilbøjelig til bestemte problemer eller bruger eksempelvis natskinne, så bør du altid lede efter disse ting hos en tandlæge. Kig på priser og se, hvilke procedurer de bruger. Så er du godt på vej!

København er stor – tænk på placeringen

København er altså en storby, og vi ved alle sammen, hvor svært det kan være at trække sig selv ind til tandlægen. Dette bliver ikke bedre, hvis du skal ude på en længere køretur for at finde den rigtige udbyder af behandlinger.

Vær derfor opmærksom på, at din valgte professionelle ligger tæt på der, hvor du er i hverdagen. Skal du ind at have tænderne tjekket, så er det altså lidt nemmere, hvis det ligger lige ved siden af arbejdspladsen, eller hvis det er på vejen hjem fra skole. Så skal du nemlig bruge meget mindre tid på at bekymre dig om ting såsom parkering eller tid spildt på gåturen!

Find studierabatten, hvor end du kan!

Er du student, så ved du godt, hvor svært det kan være at leve på SU’en. Man må give slip på de dyre drinks, restaurantbesøgene og turene til udlandet. Når der så kommer en tandlægeregning oveni, så bliver økonomien presset.

Heldigvis er der mange klinikker, som vælger at tilbyde studierabat. Det gør altså, at du, på bestemte behandlinger, kan få rabat. Så kommer du til at have det meget bedre i maven med at gå til tandlægen. Find derfor en professionel, som tilbyder disse rabatter. Det gør det meget lettere at få kigget på tænderne.

Sørg for, at tandlægen kan tage akutbesøg

Nogle af os har prøvet det før. Man vågner en lørdag morgen og er helt klar på weekenden – indtil hele munden nærmest står i flammer. Så ligger du i smerte i tænderne og ved slet ikke, hvad du skal gøre. Tandlægen har nemlig lukket, og du har planer i dag.

Heldigvis er det ikke os alle, som oplever det, men når tænderne gør ondt, så kan det blive akut. Så er det altså utroligt vigtigt, at du har valgt dig en klinik, hvor du kan få akuttider. Hos mange udbydere finder du nemlig mulighederne for at få en af disse tider, såfremt du ringer om morgenen. Så skal du altså ikke ligge i smerte henover weekenden, men kan i stedet komme videre med planerne efter en behandling.

Dette kan også kobles på, at nogle klinikker også har åbent om lørdagen. Vælger du en tandklinik, der har åbent om lørdagen, så kan du altså få hjælp 6 ud af 7 dage om ugen. Så ved du, at tandlægen har din ryg – og så bliver det lettere at få rettet op på problemerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *