Grønne smoothies er sundt for din krop

smoothie

Mange mennesker gør kun sunde ting ved deres krop hvis de bliver syge eller pludseligt får det dårligt. Meget ofte er det dog for sent og det har ikke den store virkning. I stedet bør man altid tænke på hvordan man kan forebygge forskellige sygdomme og lidelser. Der er især to ting man kan gøre i denne henseende. Den ene ting er at sørge for at få nok motion. Det kan ikke understreges nok gange hvor vigtigt det er, at man rører sig. En anden ting man bør gøre er at spise og drikke sundt. Noget af det man her kan gøre er at lave nogle lækre grønne smoothies. De er grønne og sunde og har du en familie vil det også være et stort hit for dem. De smager nemlig både godt samtidig med, at de er meget sunde. Der er blandt andet CBD-olie i, som har en god og lindrende virkning for mange ting. Er du lidt skeptisk kan du læse lidt mere om denne olie, men de fleste er dog efterhånden blevet enige om, at denne olie i mange tilfælde har gode og lindrende virkninger.

Server grønne smoothies for folk du kender

Har man venner og familie ønsker man naturligvis altid det bedste for dem. Man ønsker, at de skal være sunde og raske og generelt have det godt. Inviterer man ofte folk hjem til en kan man servere lækre grønne smoothies for dem af og til. Det vil gøre, at de vil blive sundere og de vil uden tvivl takke dig for det. Kender du nogle familiemedlemmer, som har diverse skavanker kan du måske endda lindre disse skavanker ved at servere CBD-olie for dem. Det er nemlig generelt udbredt, at man mener, at denne type af olie er godt for helbredet. Måske kan de slet ikke mærke nogen forskel og i så fald har du ikke gjort noget værre.

Der er mange forskellige ingredienser du tager i grønne smoothies hvilket er en af grundene til, at de er så sunde. Grunden til, at de er grønne er, at der er spinat i. Her er det vigtigt, at du tager en god mængde grøn spinat i. Du skal mindst tage 2 store håndfulde af helbladet spinat. Der er ingen tvivl om, at det er bedst at tage frisk spinat i. En af grundene til, at netop spinat er så sundt er, at det er fyldt med antioxidanter, som er godt for immunforsvaret.

Juliebruun.com har skrevet mere om det på hendes blog.

Planlæg ingredienser til grønne smoothies på forhånd

Finder du en sund ting, som du kan lide, er det en god ide at sørge for altid at have de rette ingredienser til denne ting. Det kan for eksempel være, at du pludseligt finder ud af, at du er helt vild med grønne smoothies og her bør du sørge for at have alle de ingredienser der skal i dem. Udover spinat skal du også have en avocado, som både er sund og er med til at give en dejlig konsistens. Derudover skal du også have 2 dl mandeldrik. Er du ikke så meget til mandeldrik kan du også købe almindelig mælk. Derudover kan du online finde de øvrige ting du skal bruge til dine grønne smoothies.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *