Anmeldelse af senior.dk

senior-dating-dk

Dating er efterhånden blevet et stort emne i lille Danmark, det er dog ikke kun de unge, der dater. I dagens Danmark ses der en stigning i antallet af nyoprettede profiler på de mange datingsider, der henvender sig til den voksne og ældre del af befolkningen.

Med en score på 8,6 på Trustpilot, er Senior.dk Danmarks bedst bedømte når det kommer til dating i aldersgruppen 40+. Det er dog ikke kun tomme luftkasteller, at denne datingside har fået så god en rating, da mange af dens daglige brugere finder den nem og medgørlig.

Det er ingen hemmelighed, at det for mange ældre er et problem at skulle forholde sig til de nymoderne teknologier, enheder og hele konceptet omkring internettet. Dog vil de fleste hurtigt indse, at datingsider som Senior.dk virker bedre og hurtigere end datidens kontaktannoncer i lokalavisen.

Senior.dk er ikke kun til for at finde en kæreste

Der sker et skift, når man rammer en vis alder i livet. Dette skift ses tydeligst i forbindelse med datinglivet, der skifter fra at være en evig søgen efter livets store kærlighed, til at søge flere venskaber, bekendtskaber, sociale relationer og samtalegrupper.

Dette og meget andet kan man finder på Senior.dk, der har nogle fantastiske debatfora med emner i alle retninger, der egner sig perfekt som en isbryder i enhver samtale. Mange ældre på 60+ bruger Senior.dk til at finde nye bekendtskaber, der har fælles interesser, hobbies og måske endda bor i samme egn eller landsdel, så det bliver muligt at mødes og nyde disse interesser i fællesskab.

Som en uskreven norm, forventes det, at man har haft et langvarigt forhold, eller endda har været gift, når man melder sig til seniordating. Dog passer dette kun i ca. halvdelen af tilfældene, da man som gammelt ægtepar stadig kan gøre brug af senior.dk for at finde nye venner i nærområdet.

Der er naturligvis også nogle, der bruger datingsiden for dét som den egentlig er til for – nemlig dating og søgen efter kærligheden. Kærlighed kan defineres på mange måder, hvorfor der findes mange forskellige mennesker på hjemmesiden, der alle har deres egne præferencer og grundlag for at starte en profil.

Fordelene ved Senior.dk

Som tidligere nævnt, findes der mange debatmæssige fordele ved denne datingside, dog er der også andre faktorer, der spiller ind, når det handler om at skaffe en god rating og score på Trustpilot og at kunne leve op til denne score.

  • Lav månedlig betaling
  • Mange nye profiler
  • Gode debatfora
  • Mulighed for at skabe kontakt
  • Find den eneste ene (eller anden, tredje, fjerde osv.)
  • Modne brugere
  • Ingen udenomssnak
  • Brugervenlig datingside, der er nem at navigere rundt på

Ovenover ses en liste over de kvaliteter som brugerne af Senior.dk finder væsentlige og som de har fundet på denne datingside. En af de ting, som de ældre går op i er prisen. Denne må ikke være for høj, da de fleste sammenligner det med at oprette en annonce i lokalavisen. Derudover er brugervenligheden ekstremt vigtig, da det skal være nemt at komme i kontakt med andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *