Dine tømmermænd behøver ikke stoppe dig

Dine tømmermænd behøver ikke stoppe dig

Rigtig mange mennesker er vant til, at tømmermænd er noget, som man får og som gør, at man ikke kan bevæge sig eller gøre noget hele næste dag. Det behøver dog ikke nødvendigvis være sådan. Af og til er der nemlig ting du kan gøre for at komme dig ovenpå dine tømmermænd langt hurtigere. Så kan du være sikker på, at du kan lave noget konstruktivt i løbet af dagen i stedet for at ligge og sove hele tiden.

Frisk luft virker ofte på tømmermænd

En af de ting, som stort set altid virker på tømmermænd, er frisk luft. Ironisk nok er det dog også en af de ting, som man har mindst lyst til. For at forlade den dejlige seng og den varme dyne for at bevæge sig udenfor er meget sjældent noget man har lyst til. Derimod har man lyst til at blive i sengen, men det gør ikke nødvendigvis ens tømmermænd bedre. Er det helt umuligt for en at komme ud i den friske luft kan man også kombinere det med en anden ting. Meget ofte vågner man nemlig så sent, at man har oparbejdet sig en stor sult. Hvis det er tilfældet kan man købe noget mad et lækkert sted, hvor de har take away-mad.

Her kan man undgå at bestille maden så der er en der kommer med det. I stedet kan man selv rejse sig op for at tage ud og købe noget lækkert mad. Det er en stor motivation og det vil gøre, at man er mere fristet til at få noget frisk luft. Hvis man har været i byen med nogle af ens venner dagen før kan det ofte være en god ide at kontakte dem. Så kan man sammen tage ud og købe noget lækkert mad, og samtidig kan man få en god og frisk tur ud af det. Hvis man bor lige ovenover et pizzeria bør man selvfølgelig ikke vælge dette. For hvis man gør dette får man ikke meget frisk luft. Planlæg i stedet at tage til et sted, hvor I skal bevæge jer lidt for at komme væk.

Alternative måder at komme over sine tømmermænd

Rigtig mange mennesker har en favorit når det kommer til at komme over sine tømmermænd og det er forskellige CBD-præparater. Blandt andet er CBD-olie blevet meget udbredt. Det er meget forskelligt, hvorvidt folk synes, at det virker eller ej.

De fleste vil dog sige, at det i hvert fald på ingen måde gør ens tømmermænd værre. Meget ofte vil man opleve at det gør smerten mindre og mere udholdelig. Det er klart, at uanset hvad du tager af præparater bør du sætte dig ind i, hvorvidt der er nogle bivirkninger. Det bør du også gøre ved CBD-olie og andre CBD-præparater. Generelt er bivirkninger minimale, men alligevel kan det være godt at være opmærksom på. Man kan også finde kapsler indeholdende CBD hvis man er mere til det. Hvordan man indtager forskellige ting kan være meget individuelt og her bør man lytte til sig selv og gøre det, der føles bedst.

Læs mere på festivaltips.dk, der guider dig til den rette kur mod tømmermænd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *