Hvad er det mest populære sexlegetøj til par?

sexleg

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige typer af sexlegetøj, der kan bruges af par. Det er selvfølgelig ikke alle disse varianter af erotisk legetøj, der rent faktisk er blevet lavet med det formål, at de skal kunne bruges af par, men der findes dog også rigtig mange forskellige typer af sexlegetøj, der er blevet lavet med dét formål, at de skal bruges af et par. Det kan dog være svært at finde ud af, hvad der er det mest populære sexlegetøj til par, hvis man ikke har nogen synderligt stor viden om området og derfor heller ikke rigtigt ved, hvad man skal kigge efter, hvis man leder efter sexlegetøj til par.

Parvibratorer

Umiddelbart er den mest populære type af sexlegetøj til par de såkaldte parvibratorer. De findes i rigtig mange forskellige størrelser og varianter, hvorfor stort set ethvert par også vil kunne finde frem til en parvibrator, som de synes virker passende for deres vedkommende. Det er med stor sandsynlighed også som følge af, at der er mulighed for at vælge mellem så mange forskellige varianter, at det lige netop er blevet parvibratorerne, der er at finde på førstepladsen over de mest populære typer af sexlegetøj, der er beregnet til at blive brugt af par. Endvidere, så ser det heller ikke rigtigt ud til, at det er noget, der kommer til at ændre sig lige foreløbigt, da der fortsat bliver solgt rigtig mange parvibratorer til de danske par.

Penisringe

På andenpladsen over de mest populære typer af sexlegetøj til par finder vi penisringe. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det også er et stykke sexlegetøj, som rigtig mange par vælger at starte ud, når de skal til at eksperimentere med sexlegetøj for første gang og det er bestemt også en god idé at det lige netop er dét stykke sexlegetøj som rigtig mange vælger at starte ud med, for det er bestemt en type af sexlegetøj, som befinder sig indenfor langt de flestes grænser. Det er også et oplagt sted at starte, hvis du og din partner gerne vil forsøge jer med sexlegetøj, men på den anden side, så er det dog heller ikke nogen dum idé at starte med en parvibrator, da det ligeledes heller ikke er noget, som synderligt mange synes er grænseoverskridende at gøre brug af.

Bondage

Dette dækker naturligvis over lidt mere end blot ét enkelt produkt, men den tredje mest populære type af sexlegetøj, der er beregnet til par er de mange forskellige typer af bondage-produkter, der er at finde på det danske marked. Med det menes, at det både dækker over typer af bondage-produkter som f.eks. håndjern eller lignende, som ikke er nær så hårdt, men det dækker selvfølgelig også over det lidt hårdere og mere intense bondage, som f.eks. inkluderer piske og meget andet. Bondage er noget for enhver, hvis blot man respekterer hinanden og sørger for at holde sig inden for hinandens grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *