KIA Ceed SW Premium – imponerende og exceptionel

picanto

Med en KIA Ceed SW får du alle fordelene fra den populære KIA Ceed kombineret med den rummelige og forførende stationwagon form. Ceed SW er stadig sikret gode køreegenskaber og er veludstyret med en stor sikkerheds- og komfortpakke.

Med Ceed SW får du en økonomisk stationcar med masser af plads og i flot design. Ifølge EU normen kan KIA Ceed SW kører op til 23,8 km/l. Hos JH-Biler kan du få den i flotte farver som Sand Track, Sirius Silver og Dark Gun Metal. Jørgen Hansen Biler, sælger Ceed SW til en forførende pris fra kun 198.061 kr. Det er den perfekte løsning for dig, der søger en stor og rummelig firmabil som byder velkommen til både mennesker og bagage, og som samtidig er økonomisk at kører lange ture i.

Komforten er i førersædet

KIA Ceed SW har en stor kabine som overgår alle forventninger. Den er ergonomisk og støjsvag, og skaber en atmosfære du sent vil glemme. Materialerne som er i højeste kvalitet ser forrygende og eksklusivt ud. Bilen er designet med perfekt afstand mellem førersæde, pedaler og rat som kan finjusteres efter førerens højde. Der er god benplads og højde i hele bilen, også på bagsæderne. Rattet er opvarmet og der er et betjeningspanel lige ved hånden til diverse assistentsystemer. Dette er med til at give bilen den optimale kørekomfort og brugervenlighed.

Elegant og forførende

KIA Ceed SW har lange lige linjer som giver bilen et elegant og eksklusivt udseende. Den er designet af et prisbelønnet europæisk designteam, som har kombineret en sportslig coupé-siluette med en stationcars rummelighed og dermed skabt denne attraktive Sportswagon. KIA Ceed SW får dig, kort sagt, til at fremstå som præsentabel og moderne.

Sikker kørsel

Sikkerheden er altid i top ved KIA. Ceed SW har installeret en masse sikkerhedudstyr som er med til at give dig en sikker og tryg tur. Ceed SW er blandt andet udstyret med VSM (Vehicle Stability Management) som hjælper dig ved opbremsninger i skarpe sving eller på våde veje. Ydermere vil den elektroniske bremsekraftfordeling hjælpe med at undgå udskridninger. Bilen er desuden udstyret med HSAC (Hill Start Assist Control) som sikre at bilen ikke triller baglæns ved igangsætning på bakker. Karosseriet er forstærket og Ceed SW har installeret intet mindre end 6 airbags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *