Gode råd til at undgå høje regninger

aircondition

Vi tænker ikke meget over, hvordan vores dagligdagsrutiner og vaner påvirker vores regninger. Måske ville det være smart at sætte lidt tid af til at tænke over det, da vores dårlige vaner ofte er den store synder, når det kommer til at spare penge på forbrug. Mange af os danskere kan blive meget bedre til at spare penge, hvis vi bare tager os sammen. Ikke nok med at vi kan spare penge, så kan vi også hjælpe miljøet, hvis ellers vi lige holder os selv og familien i ørene. Vi vil her komme med nogle råd til dig, hvorved du kan spare penge samt hjælpe miljøet.

Skær toppen af din varmeregning med en varmepumpe

Du kan skære i din regning på flere måder, men vores råd er klart, at du undersøger markedet for varmepumper, da de ofte kan give dig flere penge mellem hænderne.

Find den bedste varmepumpe for dit hus og dit forbrug. Det er ikke altid let at vælge, da det jo ofte handler om et større beløb, hvis man skal investere i en varmepumpe. Dog kan du ånde lettet op. Når du først har betalt for din nye varmepumpe, kan du nemlig se fremad. Din varmepumpe vil nemlig i det lange løb være en super investering, som med sikkerhed vil give dig lidt ekstra på kistebunden.

Skifter du fra et olie- eller gasfyr, så vil du i nogle tilfælde kunne spare op mod 50% på din varmeregning, og det kræver ikke meget hovedregning for at konkludere, at du derfor vil have flere penge til dig selv hver måned.

Som det fremgår, er det altså en super investering, men der findes dog flere varmepumper, som du skal undersøge, da der måske er en type, der passer bedre ind i dit hjem. Få hjælp af Google eller en professionel, og find den bedste varmepumpe til dit hus eller lejlighed. De tre typer pumper, du med fordel kan undersøge nærmere, er jordvarmepumpen, luft til vand varmepumpen og luft til luft varmepumpen. Disse tre pumper er i hver deres prisklasse, men det skyldes selvfølgelig, at der er nogle forskellige kvaliteter ved dem. Dette vil du dog hurtigt kunne finde ud af, hvis du surfer en lille smule rundt på nettet.

Små ting vi glemmer, men regningerne husker

Vores hverdag er fyldt med elektronik, hvilket betyder, at elregningen selvfølgelig har en tendens til at stige lidt. Vi har allesammen computeren og fjernsynet til at køre konstant, selv når vi ikke er på værelset. Dette virker harmløst, men din regning vokser ufortrødent videre, hvis du ikke slukker de ting, du ikke bruger.

HUSK derfor at slukke computeren og fjernsynet, og hvis du ikke gider dette, så sluk i det mindste skærmene. Det samme gælder lyset. Få det slukket – det er spild af penge. Miljøet lider grundet vores dovenskab, og det samme gør din pengepung.

Vi råder jer derfor til at holde øje og hjælpe hinanden med at få slukket det hele, når I går. Derudover vil vi også råde jer til at kigge på en varmepumpe. Får I styr på begge disse ting, så er der penge til mere sjov – samtidig med at I gør moderjord en kæmpe tjeneste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *