Brug din sommer i Danmark på en festival

festival

Sommeren er den klart sjoveste årstid, og det kan de fleste hurtigt blive enige om. Det er lidt svært at forklare, hvad der gør sommeren så fantastisk, men det skyldes højst sandsynligt det gode vejr, de mange udendørs oplevelser og den lækre mad. Sommeren indbyder nemlig til aktiviteter udenfor, hvilket sjældent er muligt resten af året, med mindre man har lyst til at fryse halvt ihjel. Det er netop derfor, at det er så vigtigt, at man udnytter de få varme måneder fuldt ud, da de i Danmark er væk igen, før de rigtigt starter.

Hvad kan man lave om sommeren?

Sommeren er unægteligt lig med udendørsaktiviteter, og det er kun fantasien, der sætter en stopper for, hvad I kan lave. Fodboldkampe med vennerne er en af de store favoritter, da man herefter kan hygge sig med nogle kolde drikkevarer. Derudover kan man også få brændt nogle af de mange kalorier af, som sommeren tit byder på. Ud over de mange fysiske aktiviteter, der er mulige om sommeren, kan man også flade ud på stranden, så man kan få lidt sol på kroppen. Hvis du ikke er til solbadning, kan du tage en badebold med og så ellers give den gas i bølgen blå. Sommerferien er den længste sammenhængende ferie, hvilket jo selvsagt indbyder til udlandsferie. Her vælger folk typisk strandturen eller den kulinariske ferie, hvor man tager ud og oplever det pågældende lands seværdigheder. Mange vælger endda en kombination, så de på den måde oplever flere sider af det fremmede land.

Bliv i Danmark

Der findes dog også en lang række spændende begivenheder rundt omkring i Danmark om sommeren, som du og dine venner kan nyde sammen. Festivaler er blevet et af Danmarks varemærker, og du burde kraftigt overveje at tage til en festival her til sommer.

Hiv fat i dine venner og tag dem med til en festival, hvor I sammen kan give den max pedal til koncerterne og på ”campen”, hvor der helt sikkert bliver drukket igennem. Der er dog en del remedier, som du og dine venner skal huske, inden I drager afsted. Dette udstyr er nærmest ligeså vigtigt, som selve alkoholen. Hvis det skal være rigtig sjovt at drikke, er det en god idé at peppe hele oplevelsen lidt op, da flere dage, hvor den udelukkende står på druk, kan være for meget af det gode.

Ting til festivalen dækker over meget – eksempelvis pynt til jeres lille camp. Derudover skal I have fat i en masse ”druklegetøj”, så I kan konkurrere med hinanden under sommersolen. En ølbong er og bliver det ultimative valg, da en festival handler om at drikke så mange genstande, som det overhovedet er muligt, så hvorfor ikke se hvem der er skrappest, når det kommer til at drikke hurtigt? Du og dine venner bør desuden overveje at investere i nogle højtalere, så jeres ”camp” bliver det sted, hvor alle vil være. Festivaler handler om at møde nye mennesker, så pimp jeres sted så meget, at jeres lejr bliver et samlingspunkt for festivalen.

Der er mange måder at bruge sommerferien på, men har du ikke været på festival før, så gør det. Har du været på festival, burde du gøre det igen, men HUSK at få købt ting til festivalen, så det bliver en uges lang og uafbrudt kongefest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *