5 ideer til manden der intet ønsker sig

gaver til manden

Mænd er svære at købe gaver til, ofte siger vi at vi intet ønsker os og når vi endelig skal sætte os ned og udforme en ønskeseddel, så kommer vi kun i tanke om praktiske ting så som strømper og underbukser. Hvis du skal købe en gave til en mand som er som beskrevet, så er denne guide til dig, vi vil nemlig hjælpe dig med at finde en masse gode gaveideer til ham.

Tøj – Tøj er noget man altid kan bruge, kig efter en flot skjote, en blazer eller måske et par fede t-shirts. Hvis han træner så kan du også overveje at købe noget fedt træningstøj, som han kan bruge i fitness centeret.

Parfume – Man kan altid bruge en ny og lækker parfume, blandt de mest kendte mærker kan nævnes, armani, hugo boss, blue water, calvin klein og lacoste, med disse mærker og parfumer kan du være sikker på at du aldrig går helt galt i byen.

Sko – Vi elsker sko, ikke lige så meget som kvinder, men vi elsker stadig sko. Start med at finde frem til hvad ham du søger gave til egentligt går mest i. Er han ung og moderne, så er et par fede Nike eller Adidas sneakers nok lige sagen, er han mere en klassisk businessmand, så er han nok mere til et par pæne spidse sko.

En oplevelse – Noget der bliver mere og mere populært er oplevelsesgaver og det er i sær noget som mænd elsker. Her kan du give ham et gavekort til alt fra wellness, til et gourmetophold, til en tur på en gokart bane, til at flyve i svævefly, hoppe i faldskærm eller måske flyve i luftballon.

En dag med dig – Hvis du leder efter en gave til din kæreste og han ikke rigtig siger at han mangler noget, så giv ham en gave hvor gaven er en hyggelig dag med dig. Arrenger en dag på et godt spisested, måske en mindre udflugt med ham og så slutte af i biografen teatret eller andet, det er helt sikkert noget han vil elske, og han vil se frem til at bruge en masse tid med dig.

Som du kan se så er der mange gode ideer som man ikke lige tænker på, der er altså med andre ord altid noget man kan finde på at give til ham. Hvis du også står og mangler ideer til en pige, så tjek gaven-til-hende.dk og find en masse gode gaveideer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *